Lean Six Sigma Green Belt

Vær med til at skabe synlige resultater, som giver højere kvalitet og reducerer omkostninger

 

Et Green Belt forløb har normalt en tilbagebetalingsfaktor, som dækker omkostningerne med en faktor 3-5. Vi har haft mange mennesker fra mange forskellige organisationer igennem denne træning, og har certificeret personer fra mange typer af institutioner og virksomheder.

På Lean Six Sigma Green Belt kurset modtager deltagerne to ugers træning i Six Sigma filosofien og DMAIC-metoden, foruden træning i de fundamentale elementer af de statistiske metoder, som anvendes til at understøtte Six Sigma projekter. Der er normalt 2-3 uger imellem de to moduler, og man skal man regne med, at det kræver ca. 20-50% af ens tid i 2-6 måneder at gennemføre et succesfuldt Six Sigma Green Belt projekt, dog mindre for trainees, der har et godt forudgående kendskab til projektledelse og statistik.

Lean Six Sigma Green Belt kan gennemføres på vores åbne kurser, se kalender, eller som virksomhedsinternt, tilpasset kursus, hvis der er 8-16 ledere/projektledere, der ønsker træningen. Green Belt er Six Sigma projektlederuddannelsen, som sætter folk i stand til at gennemføre projekter med data-analyser, team-work, proceskortlægning, FMEA osv.

Vi udsteder et eksamensbevis efter en gruppeeksamen og tilfredsstillende, aktiv deltagelse i kurset. Hvis der er  kursister, som ikke forstår dansk, vil kurset evt. blive holdt på engelsk. Kontakt os, hvis det er et problem.

Green Belt uddannelsen indeholder to moduler, hvoraf det første i store træk er identisk med vores udvidede, virksomhedsinterne Yellow Belt uddannelse, mens det andet modul er mere statistik-tungt for at du kan gennemskue resultat- og performance-målinger (KPIer). På begge moduler arbejdes med de bløde værdier, som sætter dig i stand til at coache og supervisere dit team og ledelsen: